R.K.VAN DER BRUGGE

Betrouwbaar

Al sinds 1989 een betrouwbaar adres voor particulieren en bedrijven. De kwaliteit van de juridische werkzaamheden is gegarandeerd; serviceverlening staat hoog in het vaandel.

Specialist

Rob heeft met succes de proeve van bekwaamheid afgelegd bij de Commissie Vakbekwaamheidseisen Civiele Cassatieadvocatuur en hij is onvoorwaardelijk ingeschreven als civiele cassatieadvocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden. Met recht kan Rob zich thans "Advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden" noemen.

Maatwerk

Advocatuur is maatwerk; standaardoplossingen bestaan niet. Een vertrouwensband en een goed contact tussen cliënt en advocaat zijn noodzakelijke voorwaarden voor het behalen van succes voor de cliënt.

Rechtsgebieden
Wij zijn er voor onze cliënten in onder andere:

Cassatie is in veel gevallen een beroep bij de Hoge Raad tegen een uitspraak van een gerechtshof. In sommige gevallen kan ook van een uitspraak van de kantonrechter of van de rechtbank rechtstreeks in cassatie worden gekomen. Dit alles moet wel binnen de daartoe gestelde termijn worden gedaan.

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met familiaire zaken als echt- en boedelscheiding, alimentaties en omgangsregelingen.

Het arbeidsrecht regelt alle zaken met betrekking tot de rechten en plichten over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer.

Het ontslagrecht is een gedeelte van het arbeidsrecht dat regelt welke rechten en plichten werknemers en werkgevers hebben bij de uitdiensttreding van een werknemer.

Verbintenissenrecht is een deelgebied van het burgerlijk recht dat zich bezig houdt met de verbintenissen, waaronder begrepen contracten, geldvorderingen en schadevergoedingen.

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NIEUWSBRIEF

Esmoreitplein 24
2531 EJ DEN HAAG

070-3624054

rkvdb@cs.com

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wat kan Advocatenkantoor Van der Brugge voor U betekenen?

© STUDIO Alexander 2022

Welkom bij Studio Alexander. Wij maken gebruik van cookies!

Wat we precies met je gegevens doen? Dat lees je in onze cookie-verklaring!