SPECIALE AANBIEDING VOOR JOU ALS MEDEWERKER VAN IRIS ONE

Autobedrijf Nagel, gevestigd in Rosmalen, is al jaren een begrip in de omgeving wanneer het aankomt op kwalitatief onderhoud van personen- en bedrijfswagens.

Als vaste mobiliteitspartner van IRIS one mag Autobedrijf Nagel jou een mooi aanbod doen.

15% KORTING OP ARBEIDSLOON

Je betaalt slechts €66,55 per uur, in plaats van €78,65 incl. BTW.

ONDERHOUD VANAF €149,95

Onze onderhoudstarieven zijn voor jou sterk gereduceerd. Zo kun je al vanaf €149,95 een kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Een APK (Algemene Periodieke Keuring) kost jou slechts €35,00!

GRATIS HAAL- en BRENGSERVICE

Op de dag van jouw afspraak melden wij ons bij IRIS one om je auto op te halen. Woon je binnen een straal van 10 km van ‘s-Hertogenbosch en bent je thuis werkzaam? Dan pikken we de auto thuis op! Aan het einde van de middag is de auto gereed en zie je deze weer netjes terug!

GRATIS PECHHULP T.W.V. €29,95

Als klap op de voorpijl wil Autobedrijf Nagel jou iets kado doen. Wanneer je onderhoud laat uitvoeren ‘volgens het boekje’ krijg je van ons een jaar lang gratis de CARPROF Pechhulp-pas en heb je de beste hulp voor onderweg in Nederland en de rest van Europa.

Kijk hier voor de voorwaarden! 

Waarom kiezen voor Autobedrijf Nagel?

ALLE MERKEN & LEEFTIJDEN

CARPROF Autobedrijf Nagel is er voor iedereen, ongeacht het merk auto dat je rijdt, door onze ervaring met- en kennis van het wereldwijde wagenpark.

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Door onze kennis en kunde en het feit dat we werken met A-merkonderdelen behoudt je bij onderhoud de fabrieksgarantie!

24 MAANDEN GARANTIE

CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon.

OFFERTE = OFFERTE

Je ontvangt altijd vooraf een offerte voor onderhoud, reparatie of na een gestelde diagnose. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Wat vinden onze klanten?

De beste ervaring met een autobedrijf ooit. Eerlijk advies en eerlijke prijzen. Tevens doen ze wat ze beloven. Geweldige service en de medewerkers zijn super vriendelijk en ontvangen je hartelijk. Voor deze garage zou ik omrijden.
Julian
Aanrader! Ik heb al diverse reparaties en Apk-keuringen laten verzorgen door Autobedrijf Nagel en ben altijd erg tevreden. Ze zijn professioneel en vakkundig en communiceren prettig en persoonlijk. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit goed.
Stefan
Toen ik een slappe band had dacht ik dat het wel handig zou zijn om op weg naar huis eerst even langs Autobedrijf Nagel te rijden. Daar laat ik ook mijn periodieke onderhoud plegen. Toen ik daar om 16:45 arriveerde en ze de boel al aan het opruimen waren, stonden ze mij toch geduldig te woord en gingen ze kijken wat er mis was met mijn band. Daar bleek een schroefje in te zitten die niet makkelijk te verwijderen was. Dit hebben ze uiteindelijk toch voor elkaar gekregen, waardoor ze na het inschieten van een propje mij weer de weg op konden sturen. Dat dit om 17:30 uur was, maakte de medewerkers niet uit. Ze hebben mij met twee man prima geholpen. Bedankt dat ik weer veilig thuis kon komen.
Jurgen
We zijn al 10tal jaren trouwe klant bij autobedrijf Nagel. Altijd eerlijk en oprechte service en advies. We hebben het bedrijf zien groeien tot een prachtig autobedrijf. Los van professionele diensten is het persoonlijke contact voor ons heel waardevol. Ik kan dit autobedrijf iedereen aanraden.
Dianne
Mijn auto al een aantal jaar in onderhoud hier. Nogal wat pech gehad met de auto maar altijd super goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede service!
Suzanne

Overtuigd?

CONTACT
De Kleine Elst 48
5246 JJ Rosmalen
073-2060150
info@autobedrijfnagel.nl
www.autobedrijfnagel.nl

Welkom bij Studio Alexander. Wij maken gebruik van cookies!

Wat we precies met je gegevens doen? Dat lees je in onze cookie-verklaring!