Studio Alexander

stand out

Graphic Design

U wilt contact maken met uw klanten of cliënten. Bij elk contact dat u met hen maakt is het belangrijk de sfeer en het verhaal dat u wilt vertellen subtiel mee te geven. Dit doet u door in social media posts, flyers, advertenties – waar dan ook – aandacht te besteden aan de kleuren en tone of voice van uw organisatie. Het zit hem in de kleinste details; denk bijvoorbeeld aan iconography – de kleine icoontjes voor socials of het telefoontje in uw emailhandtekening.

Logo

Logo's zijn een identificatiepunt; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om uw merk te herkennen, maar ook het eerste contact dat men met uw product of bedrijf heeft. Ideaal gezien wilt u dat mensen uw logo direct verbinden met de herinnering aan wat uw bedrijf of organisatie doet – en, nog belangrijker, hoe het ze hun laat voelen.

PRINT

Briefpapier, visitekaartjes, factuur- en offertepapier: Uw beeldmerk kunt u overal terug laten komen. Voor u daarbij geen gedoe met drukkerijen; Studio Alexander ontzorgt u en regelt alles omtrent het drukwerk.

Welkom bij Studio Alexander. Wij maken gebruik van cookies!

Wat we precies met je gegevens doen? Dat lees je in onze cookie-verklaring!